Volledig scherm
foto: DG

Hoorzitting over inpassingsplan de Beijer

DODEWAARD - Voordat het inpassingsplan voor zand- en grindbedrijf De Beijer in Provinciale Staten wordt besproken, is er op 2 september een hoorzitting in Dodewaard.

Inspreker skunnen zich aanmelden. Provinciale Staten besluit op 25 september over het inpassingsplan waar gedeputeerde Staten deze dinsdag een klap op gaf. Op 11 september wordt het besproken in de Statencommissie ROW. Omdat de Statenleden veel insprekers en publiek verwachten is gekozen voor een hoorzitting op locatie. De hoorzitting is in Herberg De Engel aan de Dodewaardse Waalbandijk 102. Die start om 19.00 uur. Wie daar zijn mening wil geven moet zich aanmelden via f.foks@gelderland.nl of telefonisch op: 026-3598557. Het inpassingsplan maakt het mogelijk dat De Beijer zich vestigt op de waalwaard in Dodewaard. Dinsdag gaf Gedeputeerde Staten een klap op het plan, dat naar aanleiding van tien zienswijzen, een beetje is aangepast. Vooral is wat duidelijker omschreven wat er wel en niet mag op de Waalwaard als niet De Beijer, maar een ander bedrijf van milieucategorie 4 er zich vestigt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe