Zicht op de brand vanaf de camping.
Volledig scherm
PREMIUM
Zicht op de brand vanaf de camping. © Jeroen Feith

Huissens gezin zit middenin bosbrandgebied in Zuid-Frankrijk: ‘Het is heftig’

HUISSEN - Het is allesbehalve een ontspannen vakantie voor Huissenaar Jeroen Feith en zijn gezin, want hij bevindt zich midden in een gebied in Zuid-Frankrijk waar een hevige bosbrand woedt. „De spullen liggen klaar om te vertrekken.”

11 reacties

 • Klaas de Houthakker

  2 maanden geleden
  Dikke pech als je weg moet. Volgend jaar toch maar weer Zandvoort doen. Kan je elke dag zwemmen.
 • petra damme

  2 maanden geleden
  als je er zit dan ga je toch weg ? Hoef je de krant toch niet voor te bellen. Als iedereen de krant mailt waar bosbranden zijn, dan hebben we de krant zo vol
 • Peter Looyenga

  2 maanden geleden
  Hebben mijn ouders en ik ook eens meegemaakt: de berg waar we vanaf de camping naar keken kleurde 's avonds helemaal oranje aan de horizon. Nou, mijn vader wist er wel raad mee: we zijn de volgende dag direct weer vertrokken. Je gaat toch niet afwachten totdat je mogelijk moet evacueren?! Want dan is het maar te hopen dat je nog in kunt pakken, mogelijk wordt je gesommeerd om meteen weg te wezen.
 • René Daniëls

  2 maanden geleden
  Is dit het neefje van de vriendjes van de buurjongen van de "journalist", die ik zo'n verhaal wilt doen in komkommertijd? Wat een onzin stuk. Geef goede berichtgeving waar de branden precies zijn en de mogelijke oorzaken. En hoe het met de bestrijding gaat.
 • Hans Jacobs

  2 maanden geleden
  Je kunt het meer zien als een waarschuwing wat ons alle te wachten staat als onze hebzucht en consumptiedrift op dezelfde voet verder gaat.