De 49-jarige man uit Haalderen werd met zwaar hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
De 49-jarige man uit Haalderen werd met zwaar hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. © Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink

Jongeren gooien vuurwerk naar gezin, vader krijgt harde klappen na opmerking

BEMMEL - Een 49-jarige man uit Haalderen heeft op nieuwjaarsnacht harde klappen tegen zijn hoofd gekregen van jongeren die zijn twee kinderen en vrouw met vuurwerk bekogelden. De vader sprak de jongens op de Van Nispenlaan in Bemmel aan op hun gedrag en ligt nu met ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis.

54 reacties

 • Jansen

  4 jaar geleden
  Voorop mijn medeleven met de onschuldige slachtoffers. Maar dit soort  dingen is voor al ons eigen schuld. Als maar pappen en nat houden. Er zijn culturen waar men dit niet gewend is. Daders beschermen en slachtoffers aan hun lot overlaten is toch van de zotte. Maar het is vermoedelijk te laat,er is weinig meer aan te doen.We zullen er aan moeten wennen, als we alsmaar toegeven .Want als we dat niet doen zijn we natuurlijk rascistisch bezig. En daar zijn we als de dood voor.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  daar heb jij nog een trauma van volgens mij. een trotse bemmelnaar
 • Wilma

  4 jaar geleden
  Snelrecht toepassen als ze zijn gepakt en dusdanig straffen dat zij het wel de volgende keer het uit hun hoofd laten om zoiets te doen.
 • Peter Van Brakel

  4 jaar geleden
  Ras echte Bemmelaren dus. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ik heb kort geleden gereageerd op een getuigenoproep via 0900-8844Lachwekkend, na een kwartier betaald!!! in de wacht te hebben gestaan, wordt je ongeveer als een debiel behandeld. Ik moet wel een zaaknummer hebben meneer anders kan ik niets! Ik zeg dat er geen zaaknummer bij staat, noch bij 112Lingewaard, noch bij Omroep Gelderland, noch in de Gelderlander. Of ik het artikel voor wil lezen. Doe ik dat , antwoord ze: Ja er staat ook zoveel in de krant. Ik zal het wel noteren, u hoort nog wel.Ik hoor helemaal niets meer, maar reageerde dus op een dringende getuigenoproep. Zal ik dus maar niet m

Betuwe