Jongetje (7) overleden bij ongeval op A325 bij Ressen, gezinsleden gewond

updateBEMMEL - Een kind van 7 jaar is zaterdagavond om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk op de A325 tussen Arnhem en Nijmegen. De personenauto waarin hij met zijn vader, moeder en een ouder broertje zat, raakte daar rond 22.15 uur van de weg en kwam tegen enkele bomen tot stilstand.

De tekst gaat onder de foto verder

Volledig scherm
De situatie op de A325 kort na het ongeluk. © Roland Heitink / Persbureau Heitink

Dat gebeurde in de richting Arnhem ter hoogte van het knooppunt Ressen.

De andere drie gezinsleden zijn gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Het gezin is volgens een woordvoerder van de politie afkomstig uit Bemmel.

De auto is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en op de kop in een sloot beland. Ook zijn enkele bomen geraakt. Hulpdiensten rukten massaal uit, ook een mobiel medisch team per traumahelikopter kwam ter plaatse. De verbindingswegen richting de A15 waren enige tijd dicht.  

'Niet te bevatten'

Burgemeester Marianne Schuurmans van de gemeente Lingewaard, waar Bemmel onder valt, laat via Twitter weten 'intens' mee te leven met het gezin en ieder ander die wordt geraakt door het ongeval. 'Onvoorstelbaar leed voor ouders en broer, niet te bevatten', schrijft ze. 'We moeten elkaar opzoeken om dit te verwerken, samen met elkaar.'

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe