Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock

Lingewaard gaat gesprek aan over tijdelijke woningen voor starters

HUISSEN - Lingewaard is in gesprek met corporatie Waardwonen over tijdelijke woningen voor starters in de kleine kernen. Die kunnen nu volgens verschillende raadsfracties maar moeilijk een geschikt huis vinden. 

7 reacties

 • Suus

  4 jaar geleden
  Vanaf mijn 22e woon ik in Huissen en nu 8 jaar later heb ik het nog uitstekend naar m'n zin. Genoeg te doen in de kroegen en aantal evenementen, twee steden in de buurt en dicht bij grote uitvalswegen. Genoeg jongeren willen in Lingewaard wonen.
 • Martijn

  4 jaar geleden
  Blijkbaar biedt Lingewaard toch wel iets, aangezien het aantal inwoners blijft groeien.Ik woon er nu sinds anderhalf jaar en moet zeggen, zou er niet meer weg willen! (37, dus valt niet meer onder 'jongeren'
 • PeterM

  4 jaar geleden
  Dan heb je hele rijke starters, die moet je juist zien te behouden.... 
 • Volger

  4 jaar geleden
  Tiny houses in Lingewaard? Misschien 2 geïnteresseerden. Lingewaarders willen een "huis" met keuken, drie slaapkamers en een tuin. 
 • Volger

  4 jaar geleden
  Vraag me af, hoeveel jonge starters in Lingewaard willen wonen.Weinig werk, dorps cultuur, weinig te beleven, behalve de buitenpoort en slagers en bloemisten, naast de markt op vrijdag. Als jongere hoef ik hier niet te wonen.   

Betuwe