De auto waarmee een Gendtenaar in de zomer van 2018 inreed op het gemeentehuis van Lingewaard te Bemmel.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto waarmee een Gendtenaar in de zomer van 2018 inreed op het gemeentehuis van Lingewaard te Bemmel. © ANP

Lingewaard loopt 1,5 miljoen verzekeringsgeld na brand gemeentehuis mis door niet-aangevinkt vakje

BEMMEL/ROTTERDAM - Lingewaard grijpt naast de bijna 1,5 miljoen euro die het van de verzekeraar nog had willen krijgen na de aanslag en brand op en in het Bemmelse gemeentehuis.

20 reacties

 • Mark Z

  4 maanden geleden
  Voor iedereen die denkt "De burger betaalt toch". Dat deed je indirect toch wel met je verzekeringspremie. Of dacht je dat 6,5 miljoen door de dader word opgehoest? hahaha.. goeie grap.
 • Jos Knuiman

  4 maanden geleden
  Och klein foutje, niet erg, je laat de burger gewoon een beetje meer belasting betalen, en het is alweer opgelost
 • Wilhelmus Liebrand

  4 maanden geleden
  De beste en onfeilbare stuurlui staan weer eens aan de wal, of zitten zoals tegenwoordig gebruikelijk achter hun device. Het is weer pruimentijd,lol
 • Joop de Oude

  4 maanden geleden
  Hoezo zou de gemeente Lingewaard de BTW moeten verzekeren? Dat krijgt de gemeente toch gecompenseerd uit het BTW Compensatiefonds? Lijkt er op dat de Lingewaard de BTW dubbel probeerde te compenseren. Vond het al vreemd dat in een eerder bericht stond dat alles al was vergoed en dat de vergoeding van de verzekeraar extra zou zijn. Geen wonder dus dat dat ene vinkje niet is gezet: dubbel claimen is gewoon fraude.
 • T Angeren

  4 maanden geleden
  Wederom Goed werk bij deze gemeente. Dan gooien ze gewoon de gemeente belastingen omhoog. Je vraagt je af of bij deze gemeente ook wel mensen werken de goed werk voor de burger van Lingewaard doen??

Betuwe