Volledig scherm
© ANP

Mark opent kampeerwinkel in Gendt na carrièreswitch

GENDT - De opening van Kampeer en Vrijetijdswinkel Lingewaard in Gendt liet even op zich wachten. Na moeilijke maanden opent Mark Clappers op zaterdag 21 april de deuren van zijn kampeerwinkel.

De kampeerwinkel liep vertraging op door technische problemen die ontstonden bij de webwinkel. „Daar kwam meer bij kijken dan ik dacht”, zegt eigenaar Mark Clappers (49) uit Oosterhout. „Alle producten in de webshop moeten voorzien zijn van foto’s en in een database komen. Uiteindelijk heb ik dat uitbesteed aan iemand die daar ervaring mee heeft.”

Carrièreswitch

Voor hem waren de afgelopen maanden zwaar. Hij werkte 21 jaar bij justitie maar sloeg anderhalf jaar geleden een compleet ander pad in. Hij wilde zijn eigen kampeerwinkel beginnen. „Ik verloor het plezier in mijn werk en wilde iets anders doen”, vertelt Clappers.

In de winkel aan de Nijverheidsweg 14 in Gendt ligt felgroen kunstgras. „Het moet een gezellige winkel worden waar mensen zich thuis voelen”, zegt Clappers. Hij verkoopt niet alleen kampeerspullen zoals tenten te vinden, maar ook barbecues, terrasverwarmers en verschillende opblaasfiguren voor feesten. Als de zaken goed lopen, wil Clappers daar ook stacaravans aan toevoegen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe