Motorrijders op de dijk in Angeren
Volledig scherm
Motorrijders op de dijk in Angeren © Erik van 't Hullenaar

Motorrijders nog niet van Lingewaard af

BEMMEL - Motorrijders zijn nog niet van de gemeente Lingewaard af. De rechter draaide onlangs het motorverbod terug dat in weekeinden en op feestdagen gold voor Lingewaardse dijken. De gemeente gaat daartegen in pro forma in hoger beroep, zodat het meer tijd krijgt een eventueel hoger beroep later te onderbouwen. 

4 reacties

 • TnY

  4 jaar geleden
  De beste oplossing is om de 'snelheid' uit de dijken te halen, dan blijft het leuk voor de tourrijders, fietsers en wandelaars leuk, de snelheidsduivels die de dijk prevaleren om het mooie bochtenwerk zullen dan minder op de dijken aanwezig zijn. MAAK bijvoorbeeld een DREMPEL voor elke bocht, of een wegversmalling waarbij de buitenbocht moet worden gebruikt..... oplossingen te over. Ik ben zelf een motorliefhebber, maar dan wel touren en NIET plat door de bocht en knie op de grond
 • Chris

  4 jaar geleden
  Lingewaard, ik steun jullie. Motorrijders moeten van de dijken af! En niet alleen in Lingewaard.
 • irene

  4 jaar geleden
  Het gaat niet meer alleen om de motorrijders. Ook ik fiets en loop nog wel eens over de dijken en kijk dan ook met argwaan naar de skeelers en wielrenners. motorrijders hoor je aankomen en dan kun je daar op anticiperen de skeelers en wielrenners niet. Dat is het gevaarlijkste naar mijn idee De dijk is voor iedereen en we dienen dan ook allemaal met elkaar rekening te houden. 
 • piet janssen

  4 jaar geleden
  Zegt alles over het niveau van de ambtenaren van Lingewaard. De rechter heeft gesproken, alleen luisteren ze niet! Lingewaard heeft domme ambtenaren, geen respect wat de rechter bepaald! Nu wil ik gaarne namen hebben, tja zitten toch kosten aan verbonden!

Betuwe