Motorrijders profiteren van dijkopenstelling

videoDOORNENBURG - Leden van motorclub Kort Oisterwijck uit Doornenburg stonden zondagochtend te popelen van ongeduld, eindelijk was het weer lekker genoeg om erop uit te trekken. Mooie bijkomstigheid: ze mogen weer de dijk op in Lingewaard.

9 reacties

 • irene

  4 jaar geleden
  mooie uitspraak Peter ! Je moet elkaar wat gunnen. Soms loopt het de spuigaten uit wat voor een zeurend volkje we eigenlijk zijn. 
 • Rudy

  4 jaar geleden
  Ik vraag me wel af, ondanks dat het verbod is opgeheven staan de borden er nog steeds. Feitelijk gezien mag je er dus nog steeds niet op (alleen als je toevallig van de rechtelijke uitspraak af weet). Is de gemeente dan niet gewoon in overtreding? Of ben je nu als motorrijder overtreding als je dit bord passeert...?
 • Peter Maassen

  4 jaar geleden
  Dan moet je die verbieden. De uitlaat die de doorsnee "sjonnie" onder zijn Civic of Golf2 geknutseld heeft maakt evenveel herrie. 
 • Herman

  4 jaar geleden
  Helemaal mee eens. Als ik de motoren hoor denk ik het mooie weer komt eraan. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Bredere auto's dan weer wel?
 1. Afschuw over dreigen met ‘hardste boerenacties’ ooit: ‘Straks vallen er dodelijke slachtoffers’
  PREMIUM
  lezersreacties
  121

  Afschuw over dreigen met ‘hardste boerenac­ties’ ooit: ‘Straks vallen er dodelijke slachtof­fers’

  Radicale boeren onder leiding van Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever uit Sint Hubert dreigen met ‘de hardste acties’ ooit. Die oproep kan op steun, maar vooral ook keiharde kritiek vanuit de samenleving rekenen, zo blijkt uit een oproep van De Gelderlander aan lezers, met de vraag of er nog begrip is voor de houding van de actieboeren.

Betuwe