De bouwval van de voormalige Bar Ancari bij de entree van Doornenburg, die hoogstwaarschijnlijk begin volgend jaar gesloopt wordt. Om er daarna zestien wooneenheden terug te bouwen.
Volledig scherm
De bouwval van de voormalige Bar Ancari bij de entree van Doornenburg, die hoogstwaarschijnlijk begin volgend jaar gesloopt wordt. Om er daarna zestien wooneenheden terug te bouwen. © dg

Nieuwbouw op plek ‘Doornenburgse puist’ Ancari grote stap dichterbij

DOORNENBURG - De sloop van het in verval geraakte horecapand Ancari in Doornenburg en de bouw van woningen op deze locatie is een grote stap dichterbij gekomen. De gemeente Lingewaard gaat meebetalen aan de nieuwbouw, omdat de financiering van de sociale woningbouw anders onhaalbaar is. 

  1. Clubs in Lingewaard zetten schouders onder speciaal evenement: ‘Elk jaar moet je deze sportdag houden’
    PREMIUM

    Clubs in Lingewaard zetten schouders onder speciaal evenement: ‘Elk jaar moet je deze sportdag houden’

    ELST - Het ziet ernaar uit dat de sportdag voor mensen met een beperking volgend jaar september voor het eerst ook in de gemeente Lingewaard wordt gehouden. ,,Dat is onze ambitie. We gaan in oktober met sportclubs om de tafel om dit voor elkaar te krijgen en dan wordt dit Special Sports Event elk jaar gehouden”, zegt sportwethouder Aart Slob. Het is dan om en om in Lingewaard en Overbetuwe.