Medewerkers van Omroep Lingewaard in actie tijdens de nieuwjaarsreceptie in Bemmel.
Volledig scherm
Medewerkers van Omroep Lingewaard in actie tijdens de nieuwjaarsreceptie in Bemmel. © Rolf Hensel

Omroep Lingewaard draait als een tierelier

HUISSEN - Lingewaard had een keur aan lokale omroepen. En evenzoveel ruzies. De huidige Omroep Lingewaard is tot nu toe stabiel. Maar is het een blijvertje?

5 reacties

 • Bas Gendt

  3 jaar geleden
  Waarom krijgen hun subsidie? Geld kun je volgens mij beter besteden. Nieuwswaarde 0.0000. En betaald met geld van de burger.
 • Martijn

  3 jaar geleden
  De cijfers van de videos zijn op YouTube te vinden, daar "zenden ze uit". De podcast audio cijfers zijn zo te zien niet direct terug te vinden.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Trend FM was de lokale omroep van 1990 - 1997 en werd later verkocht aan het bestuur van HOS Radio voor 75.000 gld. HOT-Radio was een niet-landelijke commerciële radiozender van Hans Kokkeel en te ontvangen in Oost-Nederland. Later verkocht aan een partij in Hardenberg. tv13 was een niet-landelijke commerciële tv-zender van Media Managers, te ontvangen in Gelderland en later verkocht aan Focuz TV. HOT en Media Managers (tv13) hadden kantoor in Huissen maar waren niet lokale omroep in Lingewaard of Huissen. Media Managers zit nu in Arnhem. Nu klopt het artikel.
 • Batua

  3 jaar geleden
  Er is geen omroep Lingewaard te vinden op mijn tv. Hoe zit dat?
 • Unweit

  3 jaar geleden
  Aangenaam dat alle vrijwilligers die er werken het zo naar hun zin hebben.Toch doet dit niks af aan het feit dat ik nergens iets lees over luister- en kijkcijfers terwijl dit toch de soort van meetlat is waarlangs een lokale omroep dient te worden beoordeeld. Dan bedoel ik ook gewoon harde cijfers en geen gevoelens van medewerkers hieromtrent want tenslotte krijgt deze groep mensen wel 23.000 per jaar aan gemeentelijke subsidie.
 1. Wilders en Rutte botsen om avondklok: 'Doe het nou niet'
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok: 'Doe het nou niet'

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Betuwe