Volledig scherm
Een auto is in de sloot beland langs de A2 bij Deil. © Fernando Bot/ Persbureau Heitink

Ongeluk op A2 bij knooppunt Deil, traumahelikopter landt op snelweg

DEIL - Op de A2 ter hoogte van knooppunt Deil is donderdagavond een ongeluk gebeurd. Doordat een traumahelikoper op het wegdek is geland, zijn twee rijstroken in de richting van Utrecht dicht.

Voor het verkeer vanuit Den Bosch is het bij Zaltbommel aansluiten geblazen. Rond 18.15 uur was de vertraging om en nabij de twintig minuten. Volgens de ANWB ‘gaat het nog wel een tijdje duren’. Zij adviseren het verkeer om te rijden via Waalwijk. 

Het lijkt te gaan om een eenzijdig ongeval waarbij een auto tegen een boom is gereden en in water langs de weg terecht is gekomen. Een persoon zou met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht.

  1. Gewaagd plan ‘opfrissen’ Zilverkamp: sloop en herbouw sporthal én De Kuul
    PREMIUM

    Gewaagd plan ‘opfrissen’ Zilverkamp: sloop en herbouw sporthal én De Kuul

    De Zilverkamp is bijna een halve eeuw oud, de eerste van de uiteindelijk ruim drieduizend woningen werden in 1973 opgeleverd. Het winkelcentrum kreeg tien jaar geleden nog een flinke opknap, maar de rest van de wijk is daar ook aan toe. Dus wordt stapsgewijs het openbaar groen overal al opgeknapt, maar ook wijkcentrum/sporthal De Brink en omgeving is gedateerd en heeft door de decennia heen zo z'n problemen gekregen.

Betuwe