Het veiliger maken van de T-splitsing Karstraat-Zandsedwarsstraat laat nog langere tijd op zich wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het veiliger maken van de T-splitsing Karstraat-Zandsedwarsstraat laat nog langere tijd op zich wachten. © Google Streetview

Operatie Karstraatbochten definitief geschrapt: weg zou beter doorstromen, maar ook onveiliger worden

Een van de meest omstreden verkeersplannen in Lingewaard gaat niet door. Het verflauwen van twee haakse bochten in de Karstraat tussen Huissen en Bemmel is na jaren soebatten definitief van de baan. Dat idee lag op tafel om de doorstroming van het verkeer te bevorderen.

14 reacties

 • Caroline Demon

  2 maanden geleden
  @Fons Verhoeven: ze kunnen toch prima links afslaan en dan via A15 naar de A325. Veilige brede wegen zonder (verkeers)obstakels. En vergeet Peters Bemmel ook niet. Die kunnen ook prima via A15/A325 naar Vihamij in Arnhem en vice versa i.p.v. door Huissen.
 • Til Jansen

  2 maanden geleden
  Beter ten halve gekeerd, dan ten gehele gedwaald. Achteraf wel lachwekkend om de argumenten voor het rechttrekken bocht, van bv. CDA nog eens terug te halen (boer giessen met z'n trekker uit de bocht...)
 • Fons Verhoeven

  2 maanden geleden
  Ontsluit het vrachtverkeer o.a. Koeltrans, Selman, Maters e.a. Via een nieuwe ontsluiting naar de A325. Dan kunnen ze via die route naar en van de Pleijroute naar het industrieterrein. Dan hoeven ze niet via 7 rotondes in Huissen te rijden met de nodige risico’s.
 • A. Busser

  2 maanden geleden
  D. Dam. De spijker op z'n kop... Stop met heel Huissen lastig vallen en rij gewoon via de A15 - A325.
 • D Dam

  2 maanden geleden
  Onze KARoline is er maar druk mee… Zeker op kosten van de overheid thuis met een reden? Ga jezelf toch lastig vallen in plaats van heel Huissen lastig te vallen