Volledig scherm
John de Bever stond ook op de poster van Maximaal Hollands. © ANP Kippa

'Opgelicht-Drielenaar' opnieuw in opspraak

DRIEL Marco V. is weer in opspraak geraakt. De 42-jarige Drielenaar organiseerde dit weekend twee muziekfestivals in het Limburgse Horst, maar heeft deze ook afgeblazen. Ticketkopers kunnen waarschijnlijk fluiten naar hun centen.

Het gaat om de festivals Absolute 90's en Maximaal Hollands, die V's bedrijf Maxx People & Events organiseerde. Op de festivalposter van Maximaal Hollands stonden grote en dure namen als Roy Donders, Sieneke, Django Wagner en John de Bever. Een medewerker van het boekingskantoor (BME Bookings) van Django Wagner meldt dat de boeking van de artiest begin augustus geannuleerd is. "We kregen bericht dat het festival ondanks maandenlange voorbereidingen niet door kon gaan. De vooruitbetaling heeft nooit plaatsgevonden."

Quote

De vooruitbe­ta­ling heeft nooit plaatsge­von­den.

Medewerker boekingskantoor, BME Bookings

Faillisement

In een reactie richting Omroep Gelderland liet een woordvoerder van de gemeente Horst aan de Maas weten dat de vergunning voor het festival in april werd aangevraagd, maar dat de aanvraag niet compleet was. De gemeente probeerde V. daarna diverse keren te bereiken, maar slaagde daar niet in. Horst aan de Maas heeft Maxx People & Events daarom nooit een vergunning verleend. Volgens 1Limburg kunnen tientallen gedupeerde ticketbezitters, die hun geld terug wilden vragen, geen contact meer krijgen met de het bedrijf van V. Ook voor De Gelderlander was V. onbereikbaar. Maxx People & Events zou volgens zou volgens WeTickets, dat de online kaartverkoop verzorgde, een faillissement aan gaan vragen. 

TROS Opgelicht

V. was eerder hoofdpersoon in het TROS-programma Opgelicht, omdat hij met een incassobureau wel incasso's inde, maar ze vervolgens niet zou uitbetalen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe