Qua vormgeving lijkt de nieuwe Helster met zwembad, sporthal en theater onder 1 dak op het P+R gebouw bij het station in Elst.
Volledig scherm
PREMIUM
Qua vormgeving lijkt de nieuwe Helster met zwembad, sporthal en theater onder 1 dak op het P+R gebouw bij het station in Elst. © Rolf Hensel

Oppositie is woest na onthulling over Elst Centraal

ELST - De rapen zijn gaar: de oppositie is onder aanvoering van de PvdA boos op het college, dat werkt aan een nieuw zwembad, sporthal en theater bij het station. Terwijl aan de raad maximale transparantie is beloofd.

Op de lege vlakte bij het station in Elst komt nieuwbouw voor zwembad en sporthal De Helster en een theater met 600 plaatsen. 

Burgemeester en wethouders broeden al een half jaar op een invulling voor Elst Centraal waar een parkeergarage voor 650 plaatsen staat en waarvan er maar 150 tot 200 van worden benut.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe