Qua vormgeving lijkt de nieuwe Helster met zwembad, sporthal en theater onder 1 dak op het P+R gebouw bij het station in Elst.
Volledig scherm
PREMIUM
Qua vormgeving lijkt de nieuwe Helster met zwembad, sporthal en theater onder 1 dak op het P+R gebouw bij het station in Elst. © Rolf Hensel

Oppositie is woest na onthulling over Elst Centraal

ELST - De rapen zijn gaar: de oppositie is onder aanvoering van de PvdA boos op het college, dat werkt aan een nieuw zwembad, sporthal en theater bij het station. Terwijl aan de raad maximale transparantie is beloofd.

9 reacties

 • Theo42

  5 jaar geleden
  PvdA en VVD waren de partijen voor het gemeentehuis van 29 miljoen. Dat is dus niet doorgegaan maar die 2 partijen hadden wel al getekend voor de slingertunnel en de parkeergarage dus dat is hun erfenis geworden. Voldoende om jaren je mond te houden, maar helaas ze blijven roeptoeteren.
 • Peter Maassen

  5 jaar geleden
  Het is niet alleen dit plan, ook de stiekeme deals met het Lijndensch Fonds (Hemmen) voor de aanleg van de begraafplaats waarbij aanwonenden en scouting de dupe dreigen te worden en waarbij het Lijndensch Fonds de grote verdiener is. 
 • Peter Maassen

  5 jaar geleden
  Heeft Heteren geen nieuwe Bongerd gekregen? En een nieuwe bieb, school? De Wanmolen is na 40 jaar afgeschreven, vervanging is niet meer dan logisch. 
 • Hendrik

  5 jaar geleden
  Triest. CDA-D66 zet gemeenteraad opnieuw buitenspel. Opnieuw acteert Van Baal alsof in 2002 geen gemeentewet van kracht is geworden. En waar zal die 45 miljoen euro vandaan moeten komen? Het CDA wilde toch als gemeente geen investeringsrisico nemen? En waarom is de stationslocatie zo geschikt voor deze functies? Met de trein naar het zwembad? Vanuit welk dorp?
 • Rick Dijkers

  5 jaar geleden
  Zal de rekening wel worden Peter.....