Oud-gedeputeerde en de nieuwe minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-gedeputeerde en de nieuwe minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal. © Robin Utrecht. Beeldwerking DG Rudi Gerrits

Railterminal kansrijker met minister Van der Wal? ‘Ze is van de vroem, vroem, doorrijden’

REETH - Christianne van der Wal was als gedeputeerde van Gelderland een vurig voorstander van de vestiging van een railterminal bij Reeth. In het nieuwe kabinet wordt ze namens de VVD minister voor Natuur en Stikstof. Laat dat laatste nou net een flinke hindernis vormen voor bouwprojecten. Dat roept de vraag op of de kansen voor de Railterminal Gelderland onder haar bewind toe- of juist afnemen.

4 reacties

 • bart verplak

  4 maanden geleden
  Van der Wal in de sloot.
 • Jan den Tien

  4 maanden geleden
  Minister VOOR natuur én stikstof. Ben benieuwd hoe dat gaat doen. Al zal een VVDer daar wel weer een mouw aangepast krijgen..
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  Railterminal hier goederenspoorlijn in de Liemers en de Achterhoek, dat belooft wat met het komende kabinet. Nu maar hopen, dat de oppositie z.s.m. een eind maakt aan de snode plannen van VVD/CDA/D66 en CU.
 • Koos Nijssen

  4 maanden geleden
  VVD fractielid Peters: "We kunnen het land niet op slot laten zetten door stikstofregels." Heeft die man de laatste jaren geen kranten gelezen?

Betuwe