Centrummanager Paul te Wierike bij de kerk aan de Dorpsstraat die in de tweede helft van dit jaar wordt verlicht. Foto: Gerard Burgers.
Volledig scherm
PREMIUM
Centrummanager Paul te Wierike bij de kerk aan de Dorpsstraat die in de tweede helft van dit jaar wordt verlicht. Foto: Gerard Burgers. © Gerard Burgers

‘s Avonds meer licht op straat in centrum van Elst

ELST - Wandelaars en fietsers hoeven zich ‘s avonds niet lang meer te ergeren aan het donkere gat in de Dorpsstraat in Elst. Want in het najaar gaat een langgekoesterde wens van ondernemers en bewoners in vervulling: de katholieke Werenfriedkerk komt in het licht te staan. 

Het Centrummanagement Elst neemt het aanlichten van het gebouw voor zijn rekening. ,,Het centrum krijgt zo een gezelliger aanblik in de avonduren. Maar dit vergroot ook het gevoel van veiligheid op straat en maakt het voor inbrekers minder aantrekkelijk hun slag te slaan", zegt centrummanager Paul te Wierike. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe