Snijbloemkweker Herman van Gellecum gooit het over andere boeg met bloeiende feestlocatie

VrijdaginterviewHUISSEN - Herman van Gellecum was snijbloemkweker. Maar na een crisis besloot Van Gellecum het met zijn partner Bianca Visser over een andere boeg te gooien. Van zalencentrum De Buitenpoort maakten zij een bloeiende feestlocatie. ,,Voor feesten vanaf 25 personen.”

U bent eigenaar van feestlocatie de Buitenpoort en sinds kort ook van beachclub BUITEN! in Huissen. Is het werken in de horeca altijd uw grote droom geweest?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Lintje voor Marianne Veens in Herveld
    PREMIUM

    Lintje voor Marianne Veens in Herveld

    HERVELD - Marianne Veens uit Herveld is zondagmiddag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze werd op het toneel van Jeugdtheater de Vriendenkring verrast door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos. Die kwam niet alleen naar de kindervoorstelling kijken, maar kwam na afloop het toneel in de gymzaal aan het Dorpsplein op om Veens te onderscheiden. De 67-jarige Herveldse zet zich al tientallen jaren in als vrijwilliger in het dorp. Zo is of was ze betrokken bij de dorpskrant, het dorpshuis, de avondvierdaagse, de jeugdvakantieweek, de plaatselijke toneelvereniging en tal van andere activiteiten.

Betuwe