dg
Volledig scherm
© dg

Twee Huissense straten van 50 naar 30 per uur

HUISSEN - De Huismanstraat en Gochsestraat in Huissen worden definitief ‘verbouwd’ tot 30-kilometerwegen. Nu mag daar nog 50 per uur worden gereden. 

6 reacties

 • Monique

  1 jaar geleden
  De Bredestraat: een SMALLLE 50 km straat zonder fietspaden in een drukbevolkte woonwijk met schoolgaande kinderen van Abacus, en OBC die veelal doorsteken via het onoverzichtelijke kruispunt met de Julianastraat. Door 500 woningen(Driegaarden) erbij nog meer -te hard rijdend- verkeer erdoorheen. Dit is- en blijft dus -nog steeds een heel gevaarlijke straat; waar in het verleden al (dodelijke) ongelukken hebben plaats gevonden. Wat gaat de gemeente HIER aan doen, voordat het te laat is?
 • Henry Ebbers

  1 jaar geleden
  Weer zo'n belachelijke geld verkwistende maatregel. Dit heeft niets met veiligheid te maken, maar meer met nog meer graaien van de staat. zakkenvullen dus.
 • petra damme

  1 jaar geleden
  wanneer de Bredestraat? levensgevaarlijk rijden als idioten daar vanaf de versmalling tot rotonde
 • Ruud Berns

  1 jaar geleden
  Over gevaarlijke straten gesproken: ga eens kijken op de Stadsdam in Huissen, je mag daar max. 50 km/uur. Toch worden daar snelheden gehaald van 100 km en meer. Vooral tijdens de avonduren lijkt het een racebaan met laagvliegende motoren, quads en ander ‘rijtuig’. Moet er eerst een ernstig ongeval plaatsvinden voor de gemeente actie onderneemt?
 • Henk Bekker

  1 jaar geleden
  Dus als de buurt maar hard genoeg dramt is de politiek wel genegen wat te doen aan de verkeersveiligheid? Van Rotonde Rabobank/v Voorstraat t/m Loostraat mag het volgende zijn. Thv abacus zebrapad levensgevaarlijk. Korte 30 km zone waar veel te hard rijden. Komend vanuit Loovelden of centrum de bocht afsnijden en zorgen vr bijna botsingen. Om dan nog maar te zwijgen over de dodges die zoveel lawaai produceren dat zelfs de senioren in de johanna en oranjeflat ruw gestoord worden tijdens hun middq
 1. Afschuw over dreigen met ‘hardste boerenacties’ ooit: ‘Straks vallen er dodelijke slachtoffers’
  PREMIUM
  lezersreacties
  122

  Afschuw over dreigen met ‘hardste boerenac­ties’ ooit: ‘Straks vallen er dodelijke slachtof­fers’

  Radicale boeren onder leiding van Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever uit Sint Hubert dreigen met ‘de hardste acties’ ooit. Die oproep kan op steun, maar vooral ook keiharde kritiek vanuit de samenleving rekenen, zo blijkt uit een oproep van De Gelderlander aan lezers, met de vraag of er nog begrip is voor de houding van de actieboeren.

Betuwe