Volledig scherm
Een vrachtwagen met een oplegger is gekanteld tijdens het lossen aan de Bergerdensestraat in Huissen. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

Vrachtwagen kantelt bij lossen lading buizen in Huissen

HUISSEN - Een vrachtwagen is vrijdagochtend gekanteld tijdens het lossen van een vracht pallets met buizen aan de Bergerdensestraat in Huissen. Vermoedelijk waren de stempelpoten van de vrachtauto tijdens het lossen niet volledig uitgeschoven waardoor het gewicht van de lading het voertuig liet omvallen. 

De chauffeur raakte niet gewond. Hij stond naast de vrachtwagen tijdens het lossen en heeft gepoogd het kantelen tegen te gaan. Dat is niet gelukt. Omdat de linkerdeur van de wagen open stond, is die beschadigd. 

De vrachtwagen is vrijdagmiddag met behulp van drie bergers weer op zijn wielen gezet. Daarbij is een gedeelte van de weg afgezet. De chauffeur heeft vervolgens de vrachtwagen iets verder op de weg gezet zodat hij de lading alsnog veilig kon lossen. Ondanks de kapotte deur kon hij daarna zijn weg vervolgen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe