Vrijwilliger in de schijnwerpers

oproepELST/ BEMMEL - De Betuwe telt duizenden vrijwilligers. Voor een nieuwe serie in deze krant zijn we op zoek naar mensen die zich dag en nacht inzetten voor hun organisatie of voor mensen. 

Volledig scherm
Vrijwilligers in de zorg. Stockfoto. © Thinkstock

Dat kunnen mensen in de palliatieve zorg zijn, maar ook de vrouw die vrijwel dagelijks achter de bar staat om de sportclub van bier te voorzien, de vrijwilliger bij vluchtelingenwerk, of de leesvader op een basisschool. Welkom zijn ook die vrijwilligerstaken die voor het grote publiek nauwelijks bekend zijn, maar waar we in uw ogen zeker een keer aandacht aan moeten schenken.

Stuur een mail
Als u zo iemand kent of zelf bent, kunt u een mail sturen naar de Betuwse redactie van De Gelderlander. Vermeld daarbij de voor- en achternaam van de vrijwilliger en de leeftijd en woonplaats van die persoon. Daarnaast hebben we natuurlijk een telefoonnummer nodig om eventueel in contact te treden met hem of haar.

De mail met uw suggestie kunt u sturen naar 
redactie.betuwe@gelderlander.nl.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe