‘Inmiddels is de gemene deler vooral bekend als distributeur van gewenste en minder gewenste prikken. De GGD is nu voor iedereen een begrip.’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
‘Inmiddels is de gemene deler vooral bekend als distributeur van gewenste en minder gewenste prikken. De GGD is nu voor iedereen een begrip.’ Foto ter illustratie. © ANP

Vroeger op school zorgde de GGD ook bij rekenen voor hoofdpijn

Column BinnendijksDeze week meldde de GGD dat door een kapotte leiding in Nieuwegein een run is ontstaan op het vaccin Janssen dat eigenlijk niemand wil hebben. Buiten de Derde Wereld natuurlijk. Nou heb ik altijd mijn twijfels gehad over de leiding van de GGD. 

 1. De bekendste wijkagent van Arnhem probeert ‘het altijd met humor en relativering op te lossen’
  PREMIUM
  Vrijdaginterview

  De bekendste wijkagent van Arnhem probeert ‘het altijd met humor en relative­ring op te lossen’

  Vlak voor zijn dertigste en laatste Ome Joop's Tour kreeg misschien wel de bekendste wijkagent van Arnhem, Frank Daeseleer, een lintje voor zijn inzet als vrijwillig motoragent en begeleider bij deze bekende, jaarlijkse fietsvakantie voor minderbedeelde jongeren. Met nog een paar jaar te gaan voor zijn pensioen als politieman, kijkt hij alvast terug op een bewogen loopbaan.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Betuwe