Louis en Cornie Huizenga bij Kasteel Doornenburg. ,,De natuur is prachtig! Heel anders dan Drenthe. Het is hier weidser.”
Volledig scherm
Louis en Cornie Huizenga bij Kasteel Doornenburg. ,,De natuur is prachtig! Heel anders dan Drenthe. Het is hier weidser.” © DG

Wereldreizigers Louis en Cornie genieten van de Betuwe: ‘De natuur is prachtig!’

Bekoorlijke BetuweNu het warmer wordt, zijn weer wat vaker toeristen en dagjesmensen te zien in de Betuwe. Te voet of op de fiets. Wie zijn ze en wat valt ze op in deze regio? Vandaag Louis en Cornie Huizenga uit Ekenaar en Utrecht.

  1. Eerste Betuwse succes dankzij Excelsior Z, Elistha en Valburg onderuit, ‘Bomber’ velt SDOO
    Betuws voetbal

    Eerste Betuwse succes dankzij Excelsior Z, Elistha en Valburg onderuit, ‘Bomber’ velt SDOO

    ZELHEM – De eerste Betuwse overwinning in het nieuwe voetbalseizoen is er: Excelsior Zetten won de uitwedstrijd in de derde klasse A bij ZZC’20: 1-2. Excelsior Zetten trainer Marcel Nijenhuis was zeer te spreken over de inzet van zijn ploeg. „Er is met veel beleving en passie gespeeld. Precies zoals we het met elkaar hadden besproken”, vertelde Nijenhuis. Pepijn Mantel opende de score voor de Zettenaren: 1-0. Even later ontfutselende een goed storende Jeremy Krieken de Zelhemse doelman de bal en verdubbelde de marge: 0-2.

Betuwe