Zetten/ Dodewaard 2202- Gebied langs de A15 mogelijke locatie voor windmolens /BvH
Volledig scherm
PREMIUM
Zetten/ Dodewaard 2202- Gebied langs de A15 mogelijke locatie voor windmolens /BvH © Erik van 't Hullenaar

Wie wil welke windturbine langs de A15 bouwen?

ZETTEN/DODEWAARD/ANDELST - Overal waar windturbines moeten verrijzen, zijn omwonenden kritisch. Bij het plan ze langs de A15 tussen Zetten en Dodewaard te plaatsen, doemt nog een complicatie op: ruziënde initiatiefnemers en een grote hoeveelheid aan perceeleigenaren. 

5 reacties

 • Jan den Tien

  1 jaar geleden
  Burger mag natuurlijk nooit de verliezer worden. Daar moet de gemeente voor zorgdragen. Daar staat zij toch voor? Of toch weer eens niet?
 • Dik Vd Grift

  1 jaar geleden
  De bijde gemeentes zeggen dat ze" energieneutraal" willen worden , maar op de vraag HOEVEEL energie er dan moet worden opgewekt , hebben bijde gemeentes een antwoord , Het lijkt er sterk op dat Yardenenergie hier de leiding heeft , die aangeeft minstens 8 want anders is het voor ons niet rendabel !
 • T Angeren

  1 jaar geleden
  Sluit ik mij bij aan. ondingen! Ontsieren het hele gebied en de mensen die er wonen moeten altijd tegen die lelijke dingen aankijken.
 • pam

  1 jaar geleden
  Er zijn grote belangen. Gemeenten moeten scoren om de resultaten te kunnen inboeken voor hun wettelijke verplichtingen. Grondeigenaren kunnen tot wel 50 duizend euro elk jaar verdienen aan zo'n molen, probeer dat maar eens te verdienen met gras, koeien of boompjes.
 • Nick Vernooij

  1 jaar geleden
  Ondingen.

Betuwe