Schets voor het woonpark van Royal Berry waar ruimte komt voor 350 arbeidsmigranten. Een soort mini-Center Parcs, inclusief tennisbaan en natuurgebied
Volledig scherm
PREMIUM
Schets voor het woonpark van Royal Berry waar ruimte komt voor 350 arbeidsmigranten. Een soort mini-Center Parcs, inclusief tennisbaan en natuurgebied © Royal Berry

Woonpark voor arbeidsmigranten op terrein van Royal Berry stap dichterbij

BEMMEL - Het plan voor een woonpark voor honderden arbeidsmigranten op het terrein van Royal Berry is sinds dinsdagavond een stap dichterbij. De Lingewaardse gemeenteraad is akkoord met nieuwe regels om deze groep mensen te huisvesten. 

5 reacties

 • bart verplak

  1 maand geleden
  Vroeger gingen we zelf met een siepie tussen de rijen op de knietjes. Toen smaakten ze ook veel lekkerder. Grootschalige namaak wordt duur betaald.
 • Frans Bonnes

  1 maand geleden
  @ EP. De gemeente moet het alleen mogelijk maken, door bijv, het bestemmingsplan aan te passen en vergunning te verlenen. Alles wordt verder gedaan door het bedrijf, die ook alles zelf betaald. Dus in principe geen kosten voor de gemeente. Dus eigenlijk net zoiets als projectontwikkelaars doen.
 • Harrie Derks

  1 maand geleden
  Eerste verkiezingsbeloften gebroken. Want went dat pluche toch snel.
 • Willem Landevoort

  1 maand geleden
  Wij ver-oordelen heden ten dage wat er in de VOC tijd is gebeurd. Hoe zal er over vijftig-, honderd-, of nog meer jaren tegen de huidige “arbeidsmarkt” aangekeken worden?
 • Elroy Putman

  1 maand geleden
  Goh,voor arbeidsmigranten kan t wel worden gerealiseerd..

Betuwe