Volledig scherm
Kroegbaas Wilco Jagt in betere tijden, met zijn mooie Herman Broodtaxi. © Erik van 't Hullenaar

Zakenman Wilco Jagt zit aan de grond, maar vecht terug

DOORNENBURG - Voor Wilco Jagt van het veelbesproken café ’t Jagthues in Doornenburg was 2017 een beroerd jaar. 

De aanwezigheid van motorclub No Surrender was voor de gemeente Lingewaard de druppel die de emmer deed overlopen. Zijn drank- en horecavergunning werd ingetrokken en sindsdien zit Wilco Jagt (53) uit Doornenburg zonder bedrijven en zonder inkomsten. Jagt wil zich nu weer terugvechten naar boven. Hoe? Dat weet hij nog nog even niet. 

Taxicentrale

Quote

Samen werkten mijn vrouw en ik 120 uur per week. Als er één achter­blijft, wordt het heel moeilijk.

Oud-kroegbaas Wilco Jagt

Hij raakte ook zijn andere bedrijven kwijt. In betere tijden had de man, die geboren werd in Den Haag en opgroeide in Huissen, cafés in Doornenburg en in Babberich. Daarnaast runde hij een taxicentrale met naar eigen zeggen 120 auto's en 160 man personeel plus vijftien touringcarbussen. De business bestierde hij met zijn vrouw. Toen zij hem in  2016 verliet, begon voor hem alle ellende. ,,Samen werkten we 120 uur per week en de opvoeding van de kinderen deelden we. Als er één mee stopt, wordt het heel moeilijk voor degene die achterblijft. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe