Voorzitter Kees Broekman vindt het zelf ook jammer dat het 75-jarig bestaan van voetbalvereniging de Beuningse Boys dit jaar in september niet gevierd kan worden. ,,Dan maar een groter feest met ons 80-jarig jubileum."
Volledig scherm
Voorzitter Kees Broekman vindt het zelf ook jammer dat het 75-jarig bestaan van voetbalvereniging de Beuningse Boys dit jaar in september niet gevierd kan worden. ,,Dan maar een groter feest met ons 80-jarig jubileum." © Mogen we gratis gebruiken als we naam vermelden

75-jarig jubileum Beuningse Boys opnieuw afgelast door corona: ‘80 jaar vieren we extra groot’

BEUNINGEN - 2021 zou het jaar worden waarin voetbalvereniging Beuningse Boys eindelijk haar 75-jarig jubileum zou vieren. Eigenlijk stond dit vorig jaar op de agenda, maar corona gooide roet in het eten. Om dezelfde reden haalt het feestcomité een streep door de geplande festiviteiten in het eerste weekend van september.

 1. Struinen aan de overkant van de rivier: wat een heerlijk tocht is dit toch, een van mijn favoriete Klompenpaden
  PREMIUM
  wandelcolumn

  Struinen aan de overkant van de rivier: wat een heerlijk tocht is dit toch, een van mijn favoriete Klompenpa­den

  Even uitwaaien, bewegen, je gedachten verzetten in de natuur, zeker in deze tijd is dat voor veel mensen belangrijk. Maar het zal niemand ontgaan zijn, het is druk in de natuur. Speciaal voor De Gelderlander heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen tien wandelingen door onze mooie provincie uitgezocht die bijzonder de moeite waard zijn en waar het niet zo druk is. Margot Ribberink (weervrouw) en Ap Dijksterhuis (psycholoog), beiden verwoed wandelaar, liepen de routes en delen hun ervaringen.
 1. Auto rijdt voortuin in en vlucht weg met ander voertuig
  Play

  Auto rijdt voortuin in en vlucht weg met ander voertuig

 2. Relschoppers gooien met stenen, glas en fakkels bij stadion De Vijverberg
  Play

  Relschop­pers gooien met stenen, glas en fakkels bij stadion De Vijverberg

Maas en Waal