Volledig scherm
De brandweer takelt de te water geraakte auto uit de sloot. © Luuk Merkus / Persbureau Heitink

Auto te water bij Ewijk, politie zoekt bestuurder

EWIJK - Langs de toegangsweg naar recreatiepark de Groene Heuvels is vrijdagochtend even voor zes uur een auto te water geraakt. De politie trof niemand aan bij het voertuig en is op zoek naar de bestuurder.

De automobilist lijkt de macht over het stuur te zijn kwijtgeraakt en is de naast de weg gelegen sloot ingereden. Niets wijst erop dat er andere voertuigen bij het ongeval betrokken zijn. De politie wil meer weten over de toedracht en komt daarom graag in contact met de bestuurder.

De brandweer heeft het voertuig inmiddels uit het water getakeld. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ondermijning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtbare’ criminaliteit

    Ondermij­ning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtba­re’ criminali­teit

    WIJCHEN/BEUNINGEN/DRUTEN/LEEUWEN - Politie en gemeenten in Maas en Waal gaan de komende jaren werk maken van het bestrijden van de onzichtbare invloed van criminelen op de samenleving. Daarbij moet gedacht worden aan zaken als afpersing van ambtenaren dan wel bestuurders, ondernemers en het al dan niet onder dwang inzetten van agrarische loodsen of garageboxen voor drugsproductie. Ook internetfraude krijgt extra aandacht.

Maas en Waal