Beheerder Groene Heuvels: 'Soms slaap ik er slecht van'

vrijdaginterviewSander van der Weerden heeft kopzorgen. Want niet iedereen is positief over de beheerder van De Groene Heuvels in Ewijk. En van de gemeente moet hij er weer een vakantiepark van maken. Dus zonder arbeidsmigranten en permanente bewoners. Maar, zegt hij: ,,Het kost wel tijd om die recreatieve functie te herstellen.''

7 reacties

 • janv

  2 jaar geleden
  zo is het ook  !
 • Van den Berg

  2 jaar geleden
  Als het zo door gaat zal dat hele park wel verkocht worden voor een prikje aan de messenslijpers van Euro**** 
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  De mensen die daar ooit een recreatiewoning kochten hebben er ook al jaren slapeloze nachten van....
 • Janneman

  2 jaar geleden
  Jammer Sverre, de journalist die stukje heeft geschreven heeft hier tijd aan gespendeerd en krijgt daar een beloning voor. Het in de lucht hoeden van een site als De Gelderlander heeft is niet gratis. Helemaal normaal dat u voor dit bericht betaalt door een abonnement te nemen.Uitvreters zijn er genoeg in onze maatschappij.
 • Wees

  2 jaar geleden
  Waarom hebben wij hier Polen nodig om te werken ? Laat de gemeente Beuningen maar eens gaan kijken binnen de gemeente hoeveel mensen er van een uitkering leven die makkelijk kunnen werken. Hebben we dat probleem ook meteen opgelost. 
 1. Houd de onderwereld buiten de deur door alert te zijn en ‘je ondermijningsbril op te zetten’
  PREMIUM
  1

  Houd de onderwe­reld buiten de deur door alert te zijn en ‘je ondermij­nings­bril op te zetten’

  WIJCHEN - Criminelen hebben voor hun illegale activiteiten geregeld ‘gewone burgers’ nodig. De onderwereld vermengt zich met de bovenwereld. Een slechte ontwikkeling, vinden gemeenten in deze regio. Daarom gaan zestien gemeenten in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, waaronder die in het Land van Maas en Waal, samenwerken in de strijd tegen deze zogenoemde ondermijning. Hoe werkt ondermijning eigenlijk?

Maas en Waal