De initiatiefneemster van de hondenspeelplaats presenteert tijdens de motiemarkt haar plan.
Volledig scherm
De initiatiefneemster van de hondenspeelplaats presenteert tijdens de motiemarkt haar plan. © De Gelderlander

Beuningen krijgt wellicht hondenspeelplaats

BEUNINGEN – Wie weet heeft Beuningen over een tijdje een hondenspeelpark en een roze dag. Dit zijn een paar van de ideeën, bedacht door inwoners, die gisteravond tijdens de derde Beuningse ‘motiemarkt’ steun kregen van raadsleden. 

2 reacties

 • Fan

  3 jaar geleden
  Kan het geld niet beter op een andere manier besteed gaan worden. Gemeente weet vaak van gekkigheid niet wat ze moeten doen, maar noodzakelijke voorzieningen voor bv jeugd/ouderen en cultuur is geen geld voor. 
 • Olivier

  3 jaar geleden
  Er is in Beuningen al een roze dag. De woensdag dat de Nijmeegse 4-daagse door Beuningen komt is een roze dag. Overdrijf de aandacht voor homo's (enz) nou niet want dat bevestigd alleen dat het een apart groepje is en staat gelijkwaardigheid juist in de weg.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  9

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Maas en Waal