Grote controle bij De Groene Heuvels.
Volledig scherm
PREMIUM
Grote controle bij De Groene Heuvels. © Eveline Van Elk

Beuningen wil arbeidsmigranten weg van vakantiepark

EWIJK/BEUNINGEN - Arbeidsmigranten zijn geen toeristen en horen dus niet op vakantiepark De Groene Heuvels thuis. Dat zegt de Beuningse burgemeester Daphne Bergman. Ze moeten van het park af, wanneer is onbekend. ,,Zo’n handhavingtraject kost tijd.”

16 reacties

 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Het is vrijwel overal het zelfde liedje....vakantieparken waar de huisjes permanent bewoont worden..!  maar dat is toch logisch...?  mensen moeten toch ergens wonen.?   .voor de eigen Nederlandse inwoners zijn er vrijwel geen betaalbare (huur)  woningen beschikbaar , in een stad als Nijmegen is de wachttijd al 10 jaar ,  statushouders hebben overal voorrang..!  we worden overspoeld met arbeidsmigranten..! en allemaal willen ze een dak boven hun hoofd...!  dus ik ben zeer benieuwd hoe deze burgemeester en al die anderen met het zelfde  probleem dit op gaan lossen.
 • adriaan boxtel

  3 jaar geleden
  Waar slaat dat op ?
 • VAKANTIEGANGER

  3 jaar geleden
  "Dat moet een ‘vitaal vakantiepark’ opleveren, volgens de gemeente."-Ons gezin komt jaarlijks met de Nijmeegse en huurt dan een bungalow op dit park. Sinds jaar en dag weten wij dat het geen vakantiepark betreft, want niets duidt op het rendabel exploiteren hiervan. Kijk naar de totale verpaupering, geld harken is het motto. Die week overleven we wel, maar vorige week een telefoontje naar de parkreceptie gaf het volgende scenario: "Nee mevrouw, we zijn de komende 3 jaar al helemaal volgeboekt. We kunnen u doorverwijzen naar Het Buitenhuis, bij ons kunt u echt niet terecht."
 • expolitieman

  3 jaar geleden
  hopelijk komt de belastingdienst bij jullie beide een kijkje nemen.
 • Travellingmen

  3 jaar geleden
  veel woonplezier tussen 700 arbeidsmigranten toegewenst. 
 1. Zo ziet jullie eigen miljoenennota eruit: ‘Jongeren kunnen niet aan een huis komen, dat slaat toch nergens op?’
  PREMIUM
  video
  5

  Zo ziet jullie eigen miljoenen­no­ta eruit: ‘Jongeren kunnen niet aan een huis komen, dat slaat toch nergens op?’

  BEUNINGEN - Het is weer de derde dinsdag van september, oftewel: Prinsjesdag. Naast opvallende hoeden staat de jaarlijkse plechtigheid in het teken van de troonrede van de koning én de presentatie van de miljoenennota. Maar welke plannen hebben mensen zelf voor belangrijke thema’s als het klimaat en wonen? En waar gaat hun eigen geld komend jaar naartoe?

Maas en Waal