Volledig scherm
McDonald's © AFP

Beuningse en Maldense McDonald's: van zelfbediening naar bedienen aan tafel

BEUNINGEN / MALDEN- Wie bij de McDonald's in Beuningen of Malden gaat eten, hoeft de hamburger met friet voortaan niet meer bij de balie op te halen. De fastfoodrestaurants bedienen sinds gisteren de gasten persoonlijk aan tafel. 

In meer dan 150 van de 247 restaurants heeft de fastfoodketen deze zogenoemde Table Service al langer, zoals in de vernieuwde McDonald's aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Gasten die bij de bestelzuil een bestelling plaatsen, kunnen in deze vestigingen kiezen voor de extra ‘wegbrengservice’. 

Daarna voeren ze het nummer van een van de tafelkaarten in, die er in een houder bijstaan. Vervolgens hoeven ze niet meer in de rij voor de kassa te wachten op hun bestelling, maar nemen ze die ‘kaart’ mee naar hun tafel. 

Meteen gaan zitten

Doordat er een bluetooth-zender is ingebouwd, weet de McDonald's-medewerker waar de betreffende klant zit en waar het eten dus heen moet. Jan Slebus, franchisenemer van McDonald's Beuningen en Malden, is blij dat er in zijn vestigingen nu ook aan tafel bediend wordt. ,,Gasten kunnen nu meteen na het bestellen aan tafel gaan zitten, waardoor ze nog meer tijd voor elkaar hebben.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal