Volledig scherm
PREMIUM
Groene Heuvels in Ewijk. © Eveline Van Elk

Bewoners Groene Heuvels: ‘Laat ons niet in kou staan’

EWIJK - Bewoners van vakantiepark de Groene Heuvels in Ewijk zijn niet te spreken over hoe het gemeentebestuur van Beuningen met hen omgaat. Ze vinden de houding van de burgemeester en wethouders ‘ijskoud’. Via een brief vragen ze nu steun aan de raadsleden. 

De Groene Heuvels is bedoeld voor recreatie. Huisjesbezitters die er niet recreëren, maar er bijvoorbeeld permanent wonen, ontvingen een brief van de gemeente Beuningen. Daarin stond dat ze een halfjaar de tijd hebben om de bungalow te gaan gebruiken als vakantiehuisje, anders volgt er een boete.

126 eigenaren waren het er niet mee eens en reageerden met een ‘zienswijze’. Onlangs werd bekend dat de eerste 45 afgehandelde bezwaren niets aan de situatie veranderen. Voor die eigenaren gaan de zes maanden nu in.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal