Van links naar rechts: Harry van den Berg (mede-eigenaar Fundustry Adventures), Sander van der Weerden (parkeigenaar ’t Broeckhuys), Kees Rutten (directeur Leisurelands), Jeroen Schreurs (mede-eigenaar For-rest Glamp). Samen gaan ze één dorp creëren waar van alles te doen is. Middels de hottub met daarop ‘Forest Friends’ zorgt Scheurs alvast voor wat zichtbaarheid. Hopelijk gaat zijn glamping met Pinksteren open.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Harry van den Berg (mede-eigenaar Fundustry Adventures), Sander van der Weerden (parkeigenaar ’t Broeckhuys), Kees Rutten (directeur Leisurelands), Jeroen Schreurs (mede-eigenaar For-rest Glamp). Samen gaan ze één dorp creëren waar van alles te doen is. Middels de hottub met daarop ‘Forest Friends’ zorgt Scheurs alvast voor wat zichtbaarheid. Hopelijk gaat zijn glamping met Pinksteren open. © David van Haren

Bezoeker Down The Rabbit Hole moet zich thuis voelen op de glamping van ’t Broeckhuys

EWIJK - De transformatie van vakantiepark De Groene Heuvels naar ’t Broeckhuys is in volle gang. Het campinggedeelte is in handen van For-rest Glamp. Mede-eigenaar Jeroen Schreurs heeft er een glamping voor ogen, die met een beetje geluk open is met Pinksteren.

0 reacties

  1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
    Play

    Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

  2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
    Play

    Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Maas en Waal