Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Bioscoop komt voorlopig niet terug in Beuningen: ‘Ik heb de mogelijkheden uitgeput die voorhanden waren’

BEUNINGEN - Een opvolger voor Bioscoop Van Heemstrabaan in het Asdonck Center in Beuningen lijkt er voorlopig niet te zijn. Na 1 november zal de bioscoopzaal leeg blijven staan.

1 reactie

 • Marjolijn Dehue

  20 uur geleden
  Incidenteel heb ik deze bioscoop bezocht omdat je er zo makkelijk kon parkeren. Het ontbreken van mogelijkheden om in de nabije omgeving, voorafgaand en na afloop van de film, er een gezellig avondje van te maken en een drankje en een hapje te doen heeft mij laten besluiten om het centrum (van Nijmegen) weer op te zoeken.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maas en Waal