Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Free Images

Blatenplak dicht vanwege spoedreparatie

EWIJK - Via de Blatenplak het dorp Ewijk in- of uitrijden is vandaag niet mogelijk. De weg is vanwege een spoedreparatie afgesloten, zo meldt de gemeente Beuningen. 

De wegwerkers zijn vandaag tot 16.00 uur aan het werk aan Blatenplak, ter hoogte van nummer 17. Tot die tijd moet het verkeer omrijden. Dat kan via de Van Heemstraweg, Julianastraat en Klaphekstraat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ondermijning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtbare’ criminaliteit

    Ondermij­ning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtba­re’ criminali­teit

    WIJCHEN/BEUNINGEN/DRUTEN/LEEUWEN - Politie en gemeenten in Maas en Waal gaan de komende jaren werk maken van het bestrijden van de onzichtbare invloed van criminelen op de samenleving. Daarbij moet gedacht worden aan zaken als afpersing van ambtenaren dan wel bestuurders, ondernemers en het al dan niet onder dwang inzetten van agrarische loodsen of garageboxen voor drugsproductie. Ook internetfraude krijgt extra aandacht.

Maas en Waal