Volledig scherm
Michel de Waard schrobt de buitenrand van de botsautotent, dé plek voor jongens en meiden om te hangen, te kijken en elkaar voor een ritje te vragen. © Menno Pols/DG

Botsen in nieuwe auto's op de kermis in Ewijk

EWIJK - Wie van botsauto's houdt, moet dit jaar op de Ewijkse kermis zijn. ,,We hebben nieuwe wagens. Ze zijn nog maar drie jaar oud, de vorige waren 21 jaar oud’’, zegt Michel de Waard van Bosma's Drive In, exploitant van de autoscooters die dit jaar op de kermis in het Maas en Waalse dorp staan. 

Het vermaak in Ewijk begint zaterdagmiddag om drie uur. Naast botsauto's is er onder meer een 'rups', een kraam met grijpers, de Shake-It (draaienden bank) en natuurlijk een oliebollenkraam. 

Fout feest bij De Ouwe Deeg

Café De Ouwe Deeg pakt ook uit, met een feesttent waar achthonderd mensen in kunnen. Zaterdagavond zorgen de discjockeys van Het Foute Uur van radiozender Qmusic voor een daverend feest, de dagen daarna (tot en met dinsdag) staan Robert Pouwels, Summerland en Zanger Kafke op het podium. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal