Buurt heeft last van carmeetings: ‘Kleine groep verpest het voor de rest’, zeggen autofanaten

MET VIDEOBEUNINGEN - Ze wilden zaterdagavond in Beuningen juist laten zien, na klachten uit de buurt, dat carmeetings ook rustig kunnen verlopen. Dat autofanaten, tuners in jargon, hun gepimpte auto’s op dit soort samenkomsten ook normaal aan elkaar kunnen showen. 

6 reacties

 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  De openbare weg is niet aangelegd om te scheuren. Wij gingen altijd naar Zandvoort. Daar kon je tegen betaling een uurtje racen met je eigen auto.
 • Jan Lamers

  1 maand geleden
  Als je op Google Maps Gamma bouwmarkt in tikt zie je precies waar de omwonenden zich bevinden. Dat parkeerterrein ligt vrij ver van de woningen. Dat zijn honderden meters. Ik kan me niet voorstellen dat je daar last van hebt. Dit is echt weer zo’n gevalletje van, toen plassen pissen werd begon het gezeik. En die 55 klagers die een handtekening hebben gezet zouden zichzelf eens achter de oren moeten krabben 🦀.
 • F.J.H. Lelivelt

  1 maand geleden
  Laten zien alleen is mooi, maar dat hard rijden niet op openbaren plaatsen, in Boxmeer gingen ze scheuren en maakten ze een groot ongeluk,
 • Thoni Cardani

  1 maand geleden
  Het zijn er inderdaad meestal een paar die het echt verpesten, maar die anderen zijn meestal ook niet allemaal de lievertjes zoals ze zich nu voordoen. Dit soort van bijeenkomsten zorgt vrijwel altijd, in één of andere vorm voor overlast, voor de omgeving. En als dat beperkt zou blijven tot incidentele gevallen zou het nog te tolereren zijn, maar bij regelmatige terugkeer word je dat als omgeving spuugzat. Dit soort jongens organiseert dat nooit bij zichzelf voor de deur, altijd bij anderen.
 • M.J. Jansen

  1 maand geleden
  Gewoon aan elkaar laten zien, erover praten prima en klasse, het probleem is dat scheuren driften en wat nog meer, dat moet gewoon niet.

Maas en Waal