Kinderopvang, foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderopvang, foto ter illustratie © Reinier van Willigen

Dag en nacht je kind naar de opvang? In Beuningen kan het binnenkort, ook in het weekend

BEUNINGEN - Je kind ’s nachts en in het weekend naar de opvang brengen: dat kan binnenkort in Beuningen. Het is een nieuwe service in de regio, die zelfs grote spelers als KION in Nijmegen en de Arnhemse Skar niet bieden.

15 reacties

 • frank hollanderhollan

  1 maand geleden
  Heerlijk toch. En dat dan 18 jaar achter elkaar .
 • rebecca langendoen

  1 maand geleden
  Mark Pier ik ben zelf een alleenstaande ouder dus ik snap het heel goed mijn zoon is inmiddels 18 en ik heb de baan van mijn leven opgegeven om er voor mijn zoon te zijn ben voor hem regelmatig gaan werken ipv onregelmatig dus wie snapt hier wat niet? Nooit spijt v gehad en een superfijn kind met veel respect voor zijn mama die er wel weer was toen hij uit school kwam.
 • Mark Pier

  1 maand geleden
  Zo logisch is dat niet in diverse beroepsgroepen maar dat wil jij niet inzien denk ik omdat jij het als een luxe probleem ziet. Voor sommige ouders in bepaalde beroepsgroepen zou het een welkome oplossing zijn. Om over alleenstaande ouders maar te zwijgen.
 • rebecca langendoen

  1 maand geleden
  Beetje vreemd ook hé als pa en ma allebei in het weekend gaan werken en in de nachten lijkt mij logisch dat je dit dan op elkaar gaat afstemmen.
 • rebecca langendoen

  1 maand geleden
  Mark pier, wat ik schrijf is helaas hoe het er tegenwoordig vaak aan toe gaat. Maar je kunt natuurlijk ook net doen alsof het niet zo is je bent waarschijnlijk niet de enige daarin
 1. Struinen aan de overkant van de rivier: wat een heerlijk tocht is dit toch, een van mijn favoriete Klompenpaden
  PREMIUM
  wandelcolumn

  Struinen aan de overkant van de rivier: wat een heerlijk tocht is dit toch, een van mijn favoriete Klompenpa­den

  Even uitwaaien, bewegen, je gedachten verzetten in de natuur, zeker in deze tijd is dat voor veel mensen belangrijk. Maar het zal niemand ontgaan zijn, het is druk in de natuur. Speciaal voor De Gelderlander heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen tien wandelingen door onze mooie provincie uitgezocht die bijzonder de moeite waard zijn en waar het niet zo druk is. Margot Ribberink (weervrouw) en Ap Dijksterhuis (psycholoog), beiden verwoed wandelaar, liepen de routes en delen hun ervaringen.
 1. Grote politiecontrole rond fruithandel Hedel na nieuwe schietincidenten
  Play

  Grote politiecon­tro­le rond fruithan­del Hedel na nieuwe schietinci­den­ten

 2. Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger
  Play

  Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger

Maas en Waal