Kinderopvang, foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderopvang, foto ter illustratie © Reinier van Willigen

Dag en nacht je kind naar de opvang? In Beuningen kan het binnenkort, ook in het weekend

BEUNINGEN - Je kind ’s nachts en in het weekend naar de opvang brengen: dat kan binnenkort in Beuningen. Het is een nieuwe service in de regio, die zelfs grote spelers als KION in Nijmegen en de Arnhemse Skar niet bieden.

14 reacties

 • frank hollanderhollan

  1 jaar geleden
  Heerlijk toch. En dat dan 18 jaar achter elkaar .
 • rebecca langendoen

  1 jaar geleden
  Mark Pier ik ben zelf een alleenstaande ouder dus ik snap het heel goed mijn zoon is inmiddels 18 en ik heb de baan van mijn leven opgegeven om er voor mijn zoon te zijn ben voor hem regelmatig gaan werken ipv onregelmatig dus wie snapt hier wat niet? Nooit spijt v gehad en een superfijn kind met veel respect voor zijn mama die er wel weer was toen hij uit school kwam.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Zo logisch is dat niet in diverse beroepsgroepen maar dat wil jij niet inzien denk ik omdat jij het als een luxe probleem ziet. Voor sommige ouders in bepaalde beroepsgroepen zou het een welkome oplossing zijn. Om over alleenstaande ouders maar te zwijgen.
 • rebecca langendoen

  1 jaar geleden
  Beetje vreemd ook hé als pa en ma allebei in het weekend gaan werken en in de nachten lijkt mij logisch dat je dit dan op elkaar gaat afstemmen.
 • rebecca langendoen

  1 jaar geleden
  Mark pier, wat ik schrijf is helaas hoe het er tegenwoordig vaak aan toe gaat. Maar je kunt natuurlijk ook net doen alsof het niet zo is je bent waarschijnlijk niet de enige daarin

Maas en Waal