Volledig scherm
PREMIUM
Monique van den Oever bij het Zanddonkhuis. © David van Haren

Dementerende bewoners mogen straks gewoon Beuningen in

InterviewBEUNINGEN - Wie een jaar geleden voor het laatst rondliep op de Zanddonk in Beuningen, kent het er nu niet meer terug. Op de vroegere plek van basisschool De Triangel staat een compleet nieuw gebouw: het Zanddonkhuis. 

Over anderhalve maand wonen er twintig mensen met een vorm van geheugenverlies. Een gesprek met locatiemanager Monique van den Oever.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Oud-burgemeester staat cadeau af om opgeblazen erebord in Beuningen te vervangen

    Oud-burgemees­ter staat cadeau af om opgeblazen erebord in Beuningen te vervangen

    BEUNINGEN / RHEDEN - Een bord dat voormalig politicus Henk Oerlemans in december 2017 plaatste op de geluidswal in Beuningen voor vertrekkend burgemeester Carol van Eert is in ere hersteld. Het bord dat herinnert aan de jaren dat Van Eert - van 2012 tot 2018 - burgemeester was in Beuningen werd kort voor de jaarwisseling met vuurwerk opgeblazen. Een nieuw bord staat nu in de plaats van het vernielde exemplaar.

Maas en Waal