Volledig scherm
Down The Rabbit Hole. © Eveline Van Elk

Down The Rabbit Hole genomineerd voor beste festival

EWIJK - Het Ewijkse festival Down The Rabbit Hole (DTRH) is genomineerd voor beste festival bij de IJzeren Podiumdieren. Andere kanshebbers voor deze prijs zijn Lowlands in Biddinghuizen, het Utrechtse Le Guess Who? en Roadburn in Tilburg. 

De Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals (VNPF) reikt de IJzeren Podiumdieren sinds 1997 uit in vijf categorieën: beste directeur, beste podium, beste festival, beste programmeur en beste marketeer. 

Winnaar

DTRH was al vaker genomineerd. Het festival, dat afgelopen zomer voor de vijfde keer plaatsvond op het Ewijkse recreatiepark de Groene Heuvels, ging er al eens met een Podiumdier vandoor. 

Dit jaar maakt het festival ook nog kans op een tweede prijs. DTRH-programmeur Bas Jansen, die tevens het programma van Into The Great Wide open in Vlieland voor zijn rekening neemt, is genomineerd in de categorie ‘beste programmeur'.  

Merleyn

Een andere genomineerde, die uit deze regio komt, is Merleyn. Dit Nijmeegse poppodium, waar jaarlijkse zo'n 160 concerten zijn, is in de race voor een Podiumdier in de categorie ‘beste podium'.

De vijf winnaars worden zaterdag 19 januari bekendgemaakt op Eurosonic Nooderslag in de Stadsschouwburg Groningen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal