Down the rabbit hole 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Down the rabbit hole 2018. © gratis

Down The Rabbit Hole over afgelasting: ‘Dit is moeilijk te verkroppen, een enorm bittere pil’

BEUNINGEN/BIDDINGHUIZEN - Down The Rabbit Hole (DTRH) gaat ook dit jaar niet door als gevolg van een nieuw kabinetsbesluit. ‘Het is moeilijk te verkroppen’, meldt organisator Mojo. 

8 reacties

 • janv meulen

  3 maanden geleden
  Zolang Rutte en De Jonge zich met corona bemoeien en de regels voorschrijven, komt het nooit goed ,!!! Het bewijs is er al langer dan een jaar !!!
 • tinus aardsen

  3 maanden geleden
  Dat hadden we kunnen weten dat er niks doorging, Als de jeugd zich een keer aan maatregelen zou houden, was het nu wel weer festivals en zo. Maar ja het is jullie eigen schuld dat er geen festivals nu door kunnen gaan! Eigenlijk wel lekker zo!!
 • H. Roberts

  3 maanden geleden
  @Els, als je zegt de deskundigen de tijd te geven, komen we er dus nooit meer uit. Als zij het eindelijk hebben aangepast, is er wel weer een nieuwe variant. En zo kun je voor altijd aan de gang blijven. De boel moet gewoon weer naar normaal en dan moeten we er maar mee leren leven. Iedereen die een vaccin wilt, lekker nemen. Maar dring het niet op aan degene die het niet wilt.
 • Els Weber-van Dreuten

  3 maanden geleden
  Anneke steek liever de kop in het zand en vergeet dat de Spaanse griep destijds ook miljoenen doden heeft gekost. En kijk naar Brazilië, India en Indonesië hoeveel doden daar vallen. Het is geen gewoon griepje en ja we zullen er mee moeten leren leven en de deskundigen de tijd geven om vaccins aan te passen aan nieuwe varianten zoals mer de griepspuit ook al jaren gebeurt.
 • Mark Pier

  3 maanden geleden
  Volgend jaar weer in jouw Berharen Jan, gaan we dubbel inhalen!

Maas en Waal