Down The Rabbit Hole vindt dit jaar niet begin juli maar eind augustus plaats op een heel andere locatie. Niet op de Groene Heuvels, maar op hetzelfde evenemententerrein als Lowlands in Biddinghuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Down The Rabbit Hole vindt dit jaar niet begin juli maar eind augustus plaats op een heel andere locatie. Niet op de Groene Heuvels, maar op hetzelfde evenemententerrein als Lowlands in Biddinghuizen. © gratis

Down The Rabbit Hole verplaatst naar laatste weekend augustus én andere locatie

EWIJK - Down The Rabbit Hole ondergaat grootste veranderingen dit jaar door corona. Het driedaagse festival vindt nu eenmalig plaats op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen in het laatste weekend van augustus.

4 reacties

 • janv meulen

  4 weken geleden
  Er een graantje van mee pikken is maar voor een enkeling!...inkomsten zijn voor de organisatie..overlast is voor veel meer mensen als je dat zo in de volksmond hoort..die wordt zoet gehouden met een gratis kaartje!... overlast duurt geen 3 dagen maar 3 weken..en dan hebben we het nog niet over de troep die achterblijft en in de grond wegzakt...
 • Peter Van Kampen

  4 weken geleden
  Erg jammer, mooi festival en zo lekker dicht in de buurt,
 • Mark Pier

  4 weken geleden
  En van veel inkomsten Janv Meulen, vele dorpsbewoners pikken een graantje mee, door de gratis kaarten te verkopen of hun terrein beschikbaar te maken als camping. En tot vorig jaar is er maar 1 bezwaarschrift ingediend tegen de vergunning voor het festival en die kwam van een nieuwe bewoner!
 • janv meulen

  4 weken geleden
  Een geluk voor Bergharen en Hernen , van veel herrie en last verlost !!!
 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Maas en Waal