Volledig scherm
PREMIUM
Down The Rabbit Hole 2018 © gratis

Down The Rabbit Hole: wereldsterren in je achtertuin

EWIJK - Opvallend veel grote sterren kwamen naar Down The Rabbit Hole in Ewijk. Ook komend weekend kent het klinkende namen. Want met alleen sfeer ben je er niet. 

Een driedaags zomerfeestje bij de plas in Ewijk. Met vrijdag te gast: de Britse indierockers van Editors en de zangeressen Grace Jones en Neneh Cherry. Zaterdag schuiven de legendarische ravers van Underworld en Radiohead-zanger Thom Yorke aan, terwijl zondag de aanstormende singer-songwriter Janelle Monáe op het podium klimt.

Muziekliefhebbers uit de hele wereld zouden de komende dagen maar wat graag aan de zwemplas van De Groene Heuvels vertoeven. Muziekfestival Down the Rabbit Hole (DTRH) beleeft er zijn zesde editie en mag dan wel het kleine en alternatieve zusje van het veel grotere Lowlands worden genoemd, mooi dat elk jaar (wereld)sterren van formaat naar het recreatieterrein afreizen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal