Volledig scherm
PREMIUM
Drugslag gevonden in Elsendorp © Bert Jansen

Drugslab met verdachten uit Maas en Waal op 'jachtverblijf' prins Bernhard

ELSENDORP - Prins Bernard kwam er in de jaren zeventig geregeld om een dagje te jagen, veertig jaar later ontdekt de politie op het idyllische landgoed Cleefswit in Elsendorp een drugslab voor amfetamine. Onder meer een 21-jarige man uit Waalre, een 30-jarige vrouw uit Winssen en een 53-jarige man uit Ewijk werden dinsdagavond aangehouden.

De villa ligt verscholen tussen de bomen, hetzelfde geldt voor de schuur. Te bereiken via een idyllische laan met aan weerszijden grote beuken. Landgoed Cleefswit in Elsendorp is normaal gesproken het domein van natuurliefhebbers die zich er vergapen aan het groen. Het is bijna niet voor te stellen dat de politie hier dinsdagavond met een arrestatieteam binnenviel. In een schuur vlakbij de villa bleek een middelgroot drugslab te zitten waar amfetamine werd gemaakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal