Beuningse Boys wil roken op sportparken verbieden.
Volledig scherm
PREMIUM
Beuningse Boys wil roken op sportparken verbieden. © Beeldbewerking: DG

Even een peukje roken langs de lijn: daar gaat in Beuningen snel een einde aan komen

BEUNINGEN - Alle sportparken in de gemeente Beuningen moeten volledig rookvrij worden. Daarvoor maakt voorzitter Kees Broekman van voetbalvereniging Beuningse Boys zich hard op een moment dat het door de coronamaatregelen stil is op de velden.

3 reacties

 • Toine Leenders

  1 maand geleden
  Deugpiet Broekman. Ook maar meteen kabinet dicht: obesitas en Covid. Alcohol is ook heel slecht. Parkeerterrein dicht: autogassen en stank.
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  Sportvelden in Nederland liggen heel vaak naast of heel dicht in de buurt van snelwegen, let maar eens op, heerlijk he die uitstoot van die uitlaatgassen voor de sporters.
 • E. Uphoff-kersten

  1 maand geleden
  Als ze de alcohol, die in de sportkantines geschonken wordt, nu ook eens gaan verbieden! Slecht voorbeeld voor de kinderen. Coca-cola en sinas ook. Alleen nog vers geperste vruchtensappen en broodjes gezond i.p.v. kroketten, frikandellen, marsen, snickers en chips. Beetje hypocriet allemaal. Laat de mensen, die buiten even een sigaret willen roken, in hun waarde en hou op met deze doorgeslagen hetze. Volgende stap: Met de auto naar het sportveld mag dan straks zeker ook niet meer???
 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn
  Play

  Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn

Maas en Waal