Volledig scherm
Actie op De Groene Heuvels. © Eveline Van Elk

Ewijks vakantiepark De Groene Heuvels telt meer dan 500 arbeidsmigranten

EWIJK - Op het Ewijkse vakantiepark De Groene Heuvels verblijven sowieso meer dan vijfhonderd arbeidsmigranten. Dat blijkt uit de grote controle die de gemeente Beuningen er dinsdag hield. 

Een totaalbeeld is er volgens een gemeentewoordvoerder nog niet, omdat niet alle huisjes bezocht zijn. ‘Pas na een volgende controle kunnen we meer over het totaalbeeld zeggen.’ 

Wanneer die actie is, en hoe die er uitgaat zien, kan ze niet zeggen. Tegen mensen die illegaal op het park verblijven  - er mag alleen gerecreëerd worden - gaat de gemeente optreden. Eerder liet de Beuningse burgemeester al weten af te willen van de arbeidsmigranten op het park. Dit zijn geen toeristen en die horen dus niet op het vakantiepark thuis, aldus de burgemeester. Wanneer zij van het park af moeten, is nog onduidelijk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal