PvdA Beuningen met onder andere  Sijmen Versluijs (links) en daarnaast Tony Peters-Duits. (De foto is vóór de coronacrisis gemaakt.)
Volledig scherm
PREMIUM
PvdA Beuningen met onder andere Sijmen Versluijs (links) en daarnaast Tony Peters-Duits. (De foto is vóór de coronacrisis gemaakt.) © PvdA Beuningen

‘Gedoe’ binnen Beuningse PvdA: twee bestuursleden stappen om benoeming Versluijs tot wethouder

BEUNINGEN - Tony Peters-Duits en Ed Jissink zijn opgestapt als bestuursleden van PvdA Beuningen. Ze zijn het niet eens met de inhoud van het Beuningse coalitieakkoord en de manier waarop de wethouder is gekozen. 

Beuningen Nu & Morgen, GroenLinks, D66 en PvdA vormen sinds vorige week de nieuwe coalitie van de gemeente Beuningen. Afgelopen vrijdag presenteerden ze hun akkoord, oftewel de plannen voor de resterende twee jaar.

Ook maakten ze hun wethouders bekend. Voor de PvdA gaat Sijmen Versluijs die rol vervullen. In zijn portefeuille zit onder andere ruimtelijke ordening en ontwikkeling nieuwbouwlocaties. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal