Volledig scherm
PREMIUM
Richard Bull voor zijn tuincentrum. © Eveline van Elk

Geen Van Cranenbroek, maar Bull in Beuningen kijkt vooruit

BEUNINGEN - 'Vol op het gas'. Dat is het motto van Richard Bull van het gelijknamige tuincentrum in Beuningen. Nu tuinmeubelgigant Van Cranenbroek dinsdagavond heeft laten weten definitief niet naar de plek van Bull aan de Beuningse Van Heemstraweg te zullen verhuizen, kijkt Bull vooruit. ,,We kunnen weer een stip op de horizon zetten.’’

Bull vertelt dat de kogel eigenlijk al op 27 juni jongstleden door de kerk was. ,,Toen is het contract met Van Cranenbroek ontbonden, op mijn initiatief.'' Er waren geen vooruitzichten dat de vestiging van het mega-tuinbedrijf nog zou kunnen doorgaan. 

Stekker uit het project

,,Ik heb daarna gewacht op Van Cranenbroek om dit wereldkundig te maken, want zij zijn de initiatiefnemers.’’ Dat bleef lange tijd uit. Vandaar dat Bull onlangs een brief aan de gemeente Beuningen schreef over het ontbinden van het contract.

 Toeval of niet: rond datzelfde moment kwam er bij verantwoordelijk wethouder Henk Plaizier een mail binnen van de advocaat van Van Cranenbroek, waarin stond dat de stekker uit het project was getrokken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal