Op de Groene Heuvels wonen nu ook arbeidsmigranten.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Groene Heuvels wonen nu ook arbeidsmigranten. © Eveline Van Elk

Gemeente Beuningen in gesprek over huisvesting buitenlandse werknemers

De gemeente Beuningen gaat met ondernemers in gesprek over huisvesting van buitenlandse werknemers. Ook wil ze bekijken of er geschikte locaties zijn om deze groep onder te brengen. Vakantiepark de Groene Heuvels in Ewijk is geen optie.

4 reacties

 • Wees

  4 jaar geleden
  En de mensen uit Beuningen zelf dan die al meer dan 10jaar op een woning wachten dan gaat de gemeente voor deze groep ook iets regelen.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Die ondernemers willen dolgraag huisvesting voor hun arbeiders regelen (extra inkomsten), maar dat mag vaker niet dan wel van de gemeente. En ook nu willen ze er doodleuk 600 op straat zetten, dus dat ineens 'in gesprek willen gaan' is een gotspe.
 • Ronkoi

  4 jaar geleden
  Ik schrik er wel van. Laat ging ik boodschappen doen in Beuningen, en op de parkeerplaats staan tientallen auto, s met pools kenteken. Lijkt me niet tof. Er zaten ook echte asoos bij, aan het rijgedrag re zien
 • Jack

  4 jaar geleden
  Fruit telers, steen fabrikanten etc. die miljonair worden door het gebruik van buitenlandse arbeiders. Moeten wij als gemeenschap de verantwoording voor de huisvesting etc. voor hun werknemers op ons nemen? Ik denk dat de lasten van deze groep bij degene horen die de lusten hebben!